fbpx

Het evenement voor de praktijkhouder & -manager

Kwaliteitsmanagement, stap voor stap

Spreker: Ton Willems / Fred Felix

Als praktijkmanager of praktijkhouder bent u verantwoordelijk voor de meest uiteenlopende thema’s. Een flinke kluif om dat allemaal te organiseren, te sturen, delegeren en de controle te behouden. Voor een gestructureerde en effectieve aanpak kan een kwaliteitsmanagementsysteem uitkomst bieden. Tijdens de sessie van ABC Mondzorg leert u wat een kwaliteitssysteem inhoud en hoe deze systematische aanpak u kunt helpen sturing te geven aan de organisatie.

Over Ton Willems
Ton WillemsInitiator van Visutaal, heeft zich als ervaringsdeskundige tandarts-implantoloog en partner bij ABC-Mondzorg toegelegd op het adviseren, begeleiden en coachen van dentale zorgverleners. Ruime ervaring in praktijkvoering in de integrale tandheelkundige implantologie en het managen van een zelfstandig tandheelkundig centrum. Altijd gericht op innovatie van het vak. Ervaren in het begeleiden van jonge tandartsen. Ruime kennis van wet- en regelgeving en bedreven in de begeleiding van secundaire praktijkprocessen. Na jarenlange ervaring aan de stoel nu met bezieling adviseur van collegae. Uitgangspunt is de mens alsook een realistisch oog voor de werkelijkheid en de haalbaarheid in de toekomst.  Altijd met oprechte aandacht voor welzijn en gezondheid.

 

Over Fred Felix
Fred Felix_sm
Van oorsprong technisch adviseur met een achtergrond van werktuigbouw en bedrijfskunde. In de industrie werkzaam geweest als ondermeer constructeur, manager technologiegroep en kwaliteitsmanager. Als (technisch) docent voor bedrijfsleven actief, inclusief ontwikkeling lesmateriaal. Vanaf het begin als partner/adviseur betrokken bij de ontwikkeling van Visutaal. Zijn kracht zit in de vertaling van de praktijk naar werkbare en inzichtelijke procedures, grote kennis van kwaliteitssystemen en het voorbereiden en uitvoeren van praktijkaudits.

Tijdstip: 19.00 uur (lezingronde 2)

Inschrijven