fbpx

Het evenement voor de praktijkhouder & -manager

Rendementsverbetering in de tandartspraktijk

Spreker Raymon Bots

Bekijkt u ieder jaar de resultaatrekening zodra deze is opgemaakt? Onderaan de resultatenrekening van het jaarverslag ziet u een positief of een negatief saldo staan. Oftewel in een oogopslag ziet u of u het afgelopen jaar winst of verlies hebt gedraaid. Positief? Top! Toch? Het cijfer geeft een saldo winst of verlies aan, maar niet of de praktijk het meest haalbare eruit heeft gehaald.

In deze lezing wordt u uitgedaagd om op een andere manier naar het resultaat te kijken. U leert welke factoren in relatie staan tot rendement en hoe u een diepere analyse kunt maken. Zodat u precies weet op welke manier u 2019 wellicht met een hoger positief saldo kunt afsluiten, oftewel met meer winst.

 

Over Raymon Bots:

Controller en bedrijfseconoom, maar wel één die met veel passie ondernemers hun dromen werkelijkheid wil laten worden. Na ruim 5 jaar werkervaring opgedaan te hebben in verschillende internationale organisaties werkt Raymon sinds 1998 in de accountancy branche. In deze periode rond hij ook de opleiding tot AA Accountant af. Hij besloot door de vele veranderingen in deze branche om zijn titel niet te hanteren.

In 2008 richtte hij samen met zijn vennoot het Administratie en Advieskantoor InAccount op. Het kantoor heeft zich als doel gesteld om het imago van ons vak te veranderen van “Scrooge type” naar een meedenkende partner met gedegen kennis en kunde in huis. Nu ruim 9 jaar verder blijkt de vernieuwende aanpak zeer effectief te zijn voor zowel het kantoor als hun klanten.

Tijdstip lezing: 17.30 uur (ronde 1)

Inschrijven