fbpx

Het evenement voor de praktijkhouder & -manager

Van een goed idee tot een concreet plan

Spreker: Ronald van Mierlo

Herkent u dit ook? U heeft een goed idee, plan of een oplossing voor een probleem, maar toch komt dit op de een of andere manier niet tot uiting. Misschien komt dat door het ontbreken van tijd, complexiteit van het onderwerp, twijfelt u nog, voelt u zich te afhankelijk van anderen, stelt u het toch nog uit of weet u niet hoe te beginnen. De redenen waarom het bij een gedachte of droom blijft kan dus divers zijn. In deze praktische lezing krijgt u handvatten van hoe u dit patroon kunt doorbreken, zodat uw idee werkelijkheid wordt. Speciaal aan te bevelen voor tandartsen en praktijkmanagers die het plan hebben de praktijk te upgraden en zich nieuwe doelen stellen.

 

Over Ronald van Mierlo:

Ronald van Mierlo, sinds 1978 werkzaam binnen de tandheelkunde als adviseur en accountmanager voor Henry Schein. Hij heeft een ruime ervaring in het adviseren van praktijken op het gebied van verbruiksmaterialen en technieken. Daarnaast geeft Ronald regelmatig workshops over diverse onderwerpen: o.a. wet en regelgeving op het gebied van de praktijkhygiëne, gedragsstijlen, teambuilding, organisatie van de workflow en agendaplanning.

Door de jaren heen heeft het team van Henry Schein veel ervaring en know-how opgedaan over de ontwikkelingen binnen de tandheelkundige praktijk en de veranderingen die noodzakelijk zijn, zoals de samenstelling van het team, aanpassingen van de organisatie en de uitstraling naar de patiënten.  Ronald is één van onze adviseurs die samen met zijn collega’s kan helpen in het maken van een plan van aanpak, prioriteiten stellen, overzicht houden in de complexiteit van de tandheelkundige praktijk en waar te beginnen.

Tijdstip: 20.15 uur (lezingronde 3)

Inschrijven