fbpx

Het evenement voor de praktijkhouder & -manager

Voorwaarden

Het Dental Management Regio Event wordt georganiseerd door Henry Schein Dental. Deelname aan het Dental Management Regio Event bedraagt € 69,- excl. btw of 460 Dentalliance punten.

Betalen in euro’s
Betalen geschiedt per factuur. De factuur voor deelname aan het Regio Event wordt niet eerder dan 6 weken voor aanvangsdatum gestuurd.

Betalen met Dentalliance punten
In plaats van te betalen in euro’s hebben Dentalliance leden de mogelijkheid om bij een voldoende puntensaldo de bijdrage voor met Dentalliance punten betalen.  In dit geval worden er 460 Dentalliance punten van het tegoed afgeboekt. Dit geschiedt niet eerder dan 6 weken voor aanvangsdatum. Er kan niet worden betaald met Dentalliance punten zonder een Dentalliance lidmaatschap of bij een onvoldoende puntensaldo. In dat geval wordt alsnog een factuur van € 69.- exc. BTW verzonden en is de voorwaarde betalen in euro’s van kracht.

Deelname annuleren
Indien u de deelname aan het Regio Event wenst te annuleren, gelden de volgende spelregels:

  • bij schriftelijke annulering tot 4 weken voor aanvang geen kosten;
  • bij schriftelijke annulering minder dan 4 weken tot één week voor aanvangsdatum, 50% annuleringskosten
  • bij schriftelijke annulering een week of minder voor de aanvangsdatum, 100% annuleringskosten

Indien uzelf, gelijktijdig met uw annulering voor een plaatsvervanger zorgt worden geen annuleringskosten in rekening gebracht.

Henry Schein Dental behoudt zich het recht voor bij een onvoldoende aantal inschrijvingen een Regio Event te laten vervallen. U ontvangt hiervan uiterlijk twee weken voor de aanvang van de cursus bericht. Reeds betaalde cursuskosten worden dan gerestitueerd.