fbpx

Het evenement voor de praktijkhouder & -manager

Wat te doen bij een disfunctionerende medewerker?

Spreker Irene Verkaar

Als u ontevreden bent over het functioneren van een werknemer, dan is het van belang tijdig actie te ondernemen. Wat kunt u doen bij een disfunctionerende medewerker?

Als een werknemer zijn werkzaamheden niet naar behoren uitvoert, is er in principe sprake van disfunctioneren. Disfunctioneren kan leiden tot het einde van de arbeidsovereenkomst. De werknemer moet dan wel in de gelegenheid zijn gesteld om zijn functioneren te verbeteren. Daarmee kunt u, voordat de zaak uit de hand loopt, proberen de werknemer bij te sturen. Lukt dat niet, dan hebt u iets in handen waarmee u een beëindiging van het dienstverband kunt realiseren.

 

Over Irene Verkaar:
Irene Verkaar-004_smAl meer dan 20 jaar werkzaam in het vakgebied Human Resource. Ervaring in de profit en non-profit sector als HR manager en als zelfstandige personeelsadviseur. Op dit moment – in de functie van HR Director – eindverantwoordelijk voor meer dan 600 medewerkers binnen Henry Schein Benelux. Tevens participant in internationale projecten op het gebied van o.a. werving & selectie en het verder ontwikkelen van medewerkers in zowel verticale als horizontale functies.

Irene is gespecialiseerd in het benutten van talent met behulp van competentiemanagement om medewerkers en/of managers te begeleiden met het ontwikkelen van hun competenties, motiveren om tot betere prestaties te komen en het optimaal te kunnen laten functioneren binnen een team.

Locatie/data: Leeuwarden (15-1) en Stein (22-1)
Tijdstip: 19.00 uur (lezingronde 2)

Inschrijven